Peste 200 de familii ajutate de Asociaţia Filantropică Olivia – AFO Sibiu

Filantropie și  bucurie!

În al 10 lea an consecutiv de proiecte și acțiuni sociale și educative, Asociația Filantropică Olivia- AFO Sibiu a adus zâmbete pe buze și bucurie în inimile beneficiarilor săi!

Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos scoate în evidență bucuria, dragostea, solidaritatea, entuziasmul și apropierea față de semenii noștri. Aceste valori creștine moștenite de la moși-strămoși le-am promovat permanent, cu o intensitate maximă în preajma Sărbătorii Crăciunului!

Vârstnicii din proiectele noastre, familiile nervoiașe pe care le sustinem lunar, elevi din trei școli din județul Sibiu, în total un număr de peste 500 de persoane s-au bucurat de atenția noastră în această lună. Media lunară a persoanelor susținute în cele 5 proiecte ale Asociației este de 100 beneficiari, dar cum Moș Crăciun este darnic și bun, ne-a sprijinit în demersurile noastre ca numărul celor susținuți să fie de 5 ori  mai mare!” a declarat Olivia Betina Pădurean, inițiatorul campaniei și vicepreședinte în cadrul Asociației!

Urăm sănătate beneficiarilor noștri, îi asigurăm de sprijinul nostru și în anul care vine și aducem sincere și calde mulțumiri sponsorilor și partenerilor noștri!

Cadouri la finalul lui 2020, pentru beneficiarii Asociației Filantropice Olivia.

„Noi suntem speranța semenilor noștri”

Zâmbete, bucurii și speranță de la Asociația Filantropică Olivia Sibiu

„Zâmbete, bucurii și speranță pentru bunicile noastre!” – aceasta este denumirea campaniei  inițiate și organizate de Asociația Filantropică Olivia – AFO Sibiu, cu ocazilei Zilei de 8 Martie, pentru doamnele din cadrul proiectului Solidaritate pentru persoanele vârstnice. Inițiatoarea și organizatoarea acestei campanii este Olivia Betina Pădurean vicepreședinte al Asociației, studentă la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

„8 Martie are o semnificație majoră în conștiința poporului nostru. Este ziua femeii, a mamelor, a bunicelor noastre, prin urmare putem spune că este și ziua vieții. Am ințiat această campanie pentru a aduce zâmbete, bucurii și speranță, atât doamnelor din proiectele Asociației cât și altor senioare din viața noastră. Mărțișoarele, florile și vizita noastră, le-au înseninat chipul și au adus zâmbetul pe buzele lor. Aceste amintiri le păstrăm vii încă de la prima ediție a acestei campanii, respectiv din anul 2018, atunci când eram elevele Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu”, ne-a declarat Olivia. „Mulțumesc pentru răspunsul prompt și entuziast al colegelor mele Simionescu Dominique, Pârlog Andreea și Popa Coralia” studente ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și ale Universității „Babeș – Bolyai” Cluj Napoca.

Aducem mulțumiri sincere și pe această cale Companiei GLS România, compania care a finațat această acțiune și care susține proiectele Asociației și în acest an, publicației Mesagerul de Sibiu care a fost alături de noi în derularea atâtor acțiuni precum și în cadrul acestei campanii, precum și firmei Save Moment, partener al campaniilor Asociației noastre.

Reamintim cititorilor faptul că Asociația Filantropică Olivia derulează proiecte sociale și educaționale încă din anul 2012, că are în prezet peste 100 de beneficiari în toate cele 5 proiecte derulate în acest an și că ne străduim în continuare să răspundem nevoilor comunității noastre.

Peste 150 de copii și tineri talentați s-au întrecut la „Hermannstadtfest”

Filantropie și bucurie!