IUNIE 2024

Şi în acest an, AFO Sibiu a fost partener în organizarea Festivalului ”Hermannstadt Fest”

MAI 2024

În perioada 30 mai – 01 iunie 2024, AFO a inițiat și derulat  activități pentru vârstnici și copii.

MARTIE 2024

Asociația Filantropică “Olivia” a desfășurat, cu ocazia zilei de 8 martie, acțiunea intitulată “Să fim, pentru bunicile din comunitatea noastră, oameni ai dăruirii, ai atenției și ai responsabilității comune!”

FEBRUARIE 2024

AFO a susținut doi elevi pentru participarea la Concursul județean DELF.

IANUARIE 2024

SUSŢINEM EDUCAŢIA, împreună cu partenerii noştri de la SIMPA!

Scanaţi codurile QR de mai jos pentru a asculta GRATUIT, două AUDIOBOOK-URI ale tinerei Ruxandra Orga-Dumitriu.

DECEMBRIE 2023

Bucuria darului de Crăciun!

Copiii și vârstnicii – beneficiarii noștri direcți – nu au fost uitați nici de Crăciun!

Și în acest an,  bucuria darului și a dăruirii ne-a cuprins pe toți. Astfel că, Moș Crăciun ne-a lăsat daruri pentru toți beneficiarii noștri. 

CITESTE MAI MULT: https://afosibiu.ro/2023/12/24/bucuria-darului-de-craciun/

NOIEMBRIE 2023

AFO a desfăşurat o activitate de sprijin pentru dotarea Şcolii Generale „Matei Basarab” din Turnu Rosu cu mobilier pentru grădiniţă şi ciclul primar.

OCTOMBRIE 2023

În cursul acestei luni, copiii din familiile care sunt în evidențele noastre, au scris scrisori și le-au trimis către Moș Nicolae și Moș Crăciun, pentru a avea Sărbătorile de Iarnă mai frumoase, cu ajutorul AFO Sibiu. 

SEPTEMBRIE 2023

Asociaţia Filantropică „Olivia” (AFO) a dăruit, la început de an şcolar, rechizite pentru elevii din municipiul şi judeţul Sibiu care au solicitat sprijinul.

Le dorim tuturor să aibă un an şcolar cu multe bucurii, reuşite şi rezultate bune la învăţătură.

AUGUST 2023

Pe parcursul lunii august am sprijinit elevi din familii cu posibilităţi financiare reduse, prin acordarea de ghiozdane şi rechizite şcolare.

IUNIE 2023

AFO Sibiu – partener în organizarea Festivalului ”Hermannstadt Fest”

 

MAI 2023

Acțiunea inițiată de Keller Williams Sibiu alături de Asociaţia Filantropică Olivia- AFO Sibiu a adus multe zâmbete pe chipurile minunaților noștri copii, în cadrul evenimentului RED DAY.
Copiii s-au bucurat de o zi plină cu jocuri interactive, atelier de baloane, pictură pe față. De asemenea, am fost uimiți de gustul desăvârșit al mâncării pregătite de către membrii echipei Keller Williams Sibiu pentru această zi specială.
Aducem sincere mulțumiri întregii echipe Keller Williams Sibiu pentru inițiativă, implicare și dăruire, Petreceri pentru copii Sibiu, care au asigurat animația, iar Magister seven pentru găzduire!

APRILIE 2023

Asociația Filantropică „Olivia” (AFO) Sibiu urează tuturor copiilor, vârstnicilor, sponsorilor și prietenilor „Paște fericit!”🐰
Și în acest an ca și în anii anteriori, Iepurașul nu i-a uitat pe copiii și vârstnicii din proiectele noastre! Cadourile constând în dulciuri, jucării, alimente și tradiționalul cozonac au fost însoțite de urarea de a avea Lumina Învierii, bucuria, speranța, pacea și liniștea în suflete! Binecuvântarea Domnului cel înviat să fie cu noi în tot decursul vieții!

MARTIE  2023

“O floare, un gând bun și dragostea noastră pentru femeile din comunitatea noastră!”

Toate doamnele incluse în proiectul intitulat “Solidaritate pentru persoanle vârstnice” au primit, în semn de respect, grijă și susținere, câte o floare, din partea reprezentanților Asociației Filantropice ”Olivia”.

FEBRUARIE 2023

AFO a susținut doi elevi din cadrul Liceului Tehnologic ”Independența” Sibiu pentru participarea la Concursul județean DELF