Inițiativă a Asociației Filantropice ”Olivia”: “O floare, un gând bun și dragostea noastră pentru femeile din comunitatea noastră!”

Toate doamnele incluse în proiectul intitulat “Solidaritate pentru persoanele vârstnice” au primit, în semn de respect, grijă și susținere, câte o floare din partea reprezentanților Asociației Filantropice ”Olivia”.

”În fiecare an, Ziua de 8 Martie are o semnificație deosebită! Sărbătorim viața, frumusețea, vitalitatea și creația! Sufletul minunat al soțiilor, al mamelor, al bunicelor și al străbunicelor noastre, al surorilor sau al fiicelor noastre scoate în evidență parcă mai pregnant calitățile feminine în această zi, pentru societatea noastră și chiar pentru univers!

Cu aceste gânduri, am inițiat și demarat acțiunea intitulată “O floare, un gând bun și dragostea noastră pentru femeile din comunitatea noastră!” Această acțiune a fost inițiată de Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu în parteneriat cu GLS România, companie care a susținut financiar în ultimii 5 ani proiectele noastre, mai precis 4 proiecte și peste 100 de beneficiari în fiecare lună!”, explică Dr. Teodor Mihail Pădurean, directorul Asociației Filantropice ”Olivia” Sibiu.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *