Bucurie şi speranţă!

Direcția de Asistență Socială este alături de sibienii aflați în dificultate

Raport privind activitatea Direcției de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al Muncipiului Sibiu în anul 2019

AFO SIBIU creşte numărul de beneficiari

Articol apărut în „Mesagerul de Sibiu”, ediţia din 3-9 Aprilie 2020

Donaţie importantă pentru Căminul pentru persoane Vârstnice

Primăria Sibiu mulţumeşte pentru spirjin Asociaţiei Filantropice „Olivia” 

Un început de an şcolar „altfel”

Cu entuziasm şi bucurie în sprijinul semenilor

Festivalul Internaţional „Hermannstadt Fest”

În luna decembrie, pe lângă activitățile curente, beneficiarii Asociației Filantropice Olivia (AFO) s-au bucurat de cadourile și surprizele Moșului.

Acțiunile sunt organizate pe tot parcursul lunii decembrie în cadrul campaniei intitulate „Noi suntem speranța semenilor noștri” de către Pădurean Olivia Betina, studentă în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Olivia, cu entuziasm și bucurie ne-a declarat: „Bucuria din ochii beneficiarilor noștri înseamnă pentru noi îndemnul de a continua și a dezvolta activitatea noastră. În desaga Moșului, pe lângă cadouri specifice perioadei premergătoare Crăciunului, Moșul a pus pentru beneficiarii proiectelor noastre, precum și pentru cei care au primit daruri de la el, speranța într-un an mai bun, gândurile noastre bune, decizia noastră fermă de a rămâne solidari și atenți cu nevoile lor și în anii următori”.

Olivia Betina Pădurean este unul dintre studenții profund implicați în activitatea socială și educațională din municipiul Sibiu și județul Sibiu. Este director de proiecte în cadrul asociației, iar în anul curent ea a coordonat activitățile sociale și educaționale în cadrul Instituției.

Concret, în cadrul campaniei intitulate „Noi suntem speranța semenilor noștri” din luna decembrie s-au distribuit cadouri pentru toții beneficiarii asociației precum și în cadrul Școlii Gimnaziale Seica Mare (structura Boarta și Buia) și Școala Gimnazială „Matei Basarab” Turnu Roșu.

În săptămâna viitoare, campania umanitară va continua cu distribuirea de cadouri vârstnicilor singuri și nevoiași din municipiul Sibiu.