Bucuria DARULUI de Crăciun

Copiii și vârstnicii – beneficiarii noștri direcți – nu au fost uitați nici de Crăciun!

Și în acest an,  bucuria darului și a dăruirii ne-a cuprins pe toți. Astfel că, Moș Crăciun ne-a lăsat daruri pentru toți beneficiarii noștri. 

”Anul acesta am avut în cele 4 proiecte ale noastre un număr de peste 100 de beneficiari, care s-au bucurat de îngrijire la domiciliu, susținere materială (pentru persoanele vârstnice), alimente, rechizite și produse de igienă (pentru copiii din familiile nevoiașe), burse de studiu (pentru copiii cu rezultate foarte bune la învățătură) și recuperare logopedică și servicii de psihopedagogie pentru copiii cu deficiență de limbaj sau cu dificultăți de învățare!

Pe lângă beneficiarii permanenți ai proiectelor noastre, Moșul a fost generos și bun în preajma Crăciunului cu încă 250 de copii din cadrul Școlii Gimnaziale “Matei Basarab”.  Aici, colindul îngeresc, bucuria copiilor, generozitatea Moșului, entuziasmul și bucuria au creat și recreat lumea minunată a copiilor și a copilăriei!

Urăm tuturor beneficiarilor, partenerilor și sponsorilor noștri un <<Crăciun Fericit!>>, tradiționalul și cordialul <<La mulți ani!>> și îi asigurăm de sprijinul și consecvența noastră și în anul 2024!”, spune Prof. Dr. Teodor Mihail Pădurean, președintele Asociației Filantropice Olivia

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare

Lasă un răspuns