SEPTEMBRIE 2023

AUGUST 2023

Pe parcursul lunii august am sprijinit elevi din familii cu posibilităţi financiare reduse, prin acordarea de ghiozdane şi rechizite şcolare.

IUNIE 2023

AFO Sibiu – partener în organizarea Festivalului ”Hermannstadt Fest”

 

MAI 2023

Acțiunea inițiată de Keller Williams Sibiu alături de Asociaţia Filantropică Olivia- AFO Sibiu a adus multe zâmbete pe chipurile minunaților noștri copii, în cadrul evenimentului RED DAY.
Copiii s-au bucurat de o zi plină cu jocuri interactive, atelier de baloane, pictură pe față. De asemenea, am fost uimiți de gustul desăvârșit al mâncării pregătite de către membrii echipei Keller Williams Sibiu pentru această zi specială.
Aducem sincere mulțumiri întregii echipe Keller Williams Sibiu pentru inițiativă, implicare și dăruire, Petreceri pentru copii Sibiu, care au asigurat animația, iar Magister seven pentru găzduire!

APRILIE 2023

Asociația Filantropică „Olivia” (AFO) Sibiu urează tuturor copiilor, vârstnicilor, sponsorilor și prietenilor „Paște fericit!”🐰
Și în acest an ca și în anii anteriori, Iepurașul nu i-a uitat pe copiii și vârstnicii din proiectele noastre! Cadourile constând în dulciuri, jucării, alimente și tradiționalul cozonac au fost însoțite de urarea de a avea Lumina Învierii, bucuria, speranța, pacea și liniștea în suflete! Binecuvântarea Domnului cel înviat să fie cu noi în tot decursul vieții!

MARTIE  2023

“O floare, un gând bun și dragostea noastră pentru femeile din comunitatea noastră!”

Toate doamnele incluse în proiectul intitulat “Solidaritate pentru persoanle vârstnice” au primit, în semn de respect, grijă și susținere, câte o floare, din partea reprezentanților Asociației Filantropice ”Olivia”.

FEBRUARIE 2023

AFO a susținut doi elevi din cadrul Liceului Tehnologic ”Independența” Sibiu pentru participarea la Concursul județean DELF